Glasul Literaturii împlinește 2 ani!

Dragilor, într-o zi de 21 octombrie din 2016 scriam primul meu articol pe Glasul Literaturii, unde vă povesteam despre pasiunea mea pentru lectură și despre cât de mult îmi doresc să împărtășesc impresiile despre ce citesc cu cât mai mulți dintre cititorii pasionați.

Ieri s-au împlinit doi ani de când scriu pe Glasul Literaturii cronici de carte și film, impresii literare și povestiri din viața unui cititor pasionat! Mă bucură tare mult faptul că am ajuns aici și că împreună facem ca acest blog să respire și să viețuiască prin mine, prin voi și prin literatură!

Vă mulțumesc că mi-ați fost alături! Vouă, celor care mă citiți; vouă, celor care susțineți blogul și îmi dați ocazia să citesc noile apariții și tuturor celor care au luat parte la povestea blogului până acum!

Ca semn de recunoștință pentru voi, îmi doresc să vă ofer 5 cărți surpriză, așa că vă invit să particiați la un concurs. Pentru a vă înscrie trebuie să răspundeți la întrebarea -care este cartea voastră favorită din toate timpurile?- Am să vă rog să lăsați răspunsul într-un comentariu la această postare.

Câștigătorul va fi ales la întâmplare, iar concursul ține de astazi, 22 octombrie, până pe 29 octombrie inclusiv. Câștigătorul va fi anunțat aici și pe pagina de facebook a blogului – Glasul Literaturii- .

 

Multe mulțumiri și ne citim curând!

Publicat de

Iuliana Cazan

Sunt o cititoare pasionată! Cărțile îmi inspiră viața

23 de gânduri despre „Glasul Literaturii împlinește 2 ani!”

 1. Felicitări pentru cei doi ani de existență!
  Ca să răspund la întrebare: care este cartea mea favorită… este greu de răspuns printr-un singur titlu. Nici dacă aș scrie 10 titluri nu le-aș putea ierarhiza, pentru că există atâtea și atâtea criterii prin care noi înșine ne ierarhizăm cărțile citite de-a lungul anilor.
  Dar încerc totuși să dau un titlu. Două, dacă mi se permite 🙂
  – Radu Tudoran, Toate pânzele sus!
  – Jules Verne, Insula misterioasă.

  🙂

  Apreciat de 2 persoane

   1. Îți mulțumesc tare mult! Ți-am lăsat mail. ❤️
    La cât mai mulți anișori pe blog, pentru că faci o treabă minunată. 🤗

    Apreciază

 2. Cartea preferată? Fara îndoiala Eu sunt numărul patru, cartea aceasta (de fapt toată seria) va rămâne mereu preferata mea. Acțiune, drama, mister, puțin romance, fantasy, tot ce vrei și ce nu vrei :))

  Apreciat de 2 persoane

 3. Intrebarea este teribil de grea, dar avand in vedere impactul pe care l-a avut asupra mea la momentul respectiv si faptul ca mi-a deschis apetitul pentru a invata un picut de istorie, raspunsul e ‘Pe aripile vantului’.

  Apreciat de 2 persoane

 4. Felicitari si mult succes in continuare!
  Cartea care imi vine in minte este Singur pe lume de Hector Malot, o carte citita in copilarie care m-a marcat profund si care, imi place sa cred, m-a facut sa devin o cititoare pasionata.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Congrats si la multi ani! ❤️
  Cartea mea preferata este pe vecie « Stapanul inelelor: Fratia inelului » de J.R.R Tolkien, pe care o recitesc de fiecare data cand simt nevoia:))
  P.S. : ai un blog superb!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s