Cărți cu dor de ducă| Made by Experții în cărți de la Librarium

Cărți cu dor de ducă| Made by Experții în cărți de la Librarium

În acest articol vreau să vă povestesc puțin despre Cărți cu dor de ducă, o campanie tare faină marca Experții în cărți de la Librarium.

Oamenii faini de la Librarium au pregătit o selecție de cărți cu reduceri de până la -25% reducere, atât online pe Cartepedia, cât și în librăriile Librarium din țară.

Încă un lucru fain este că dacă ajungeți luna aceasta în Libraium-uri veți fi  întâmpinați cu delicii pentru cititori pasionați, de pildă semne de carte simpatice, iar unii dintre voi vor primi și insigne la achiziții din selecția Cărți cu dor de ducă.

Vă invit să profitați de campania care ține toată luna august, în toate Librarium-urile din țară.  Mai exact:

0

 

0-2

0-3

0-4

0-5

0-6

0-7

0-8

0-9

Cei de la Librarium sunt niște oameni tare pasionați de cărți, lectură și datorită acestui lucru, ei își doresc să creeze o atmosferă cât mai faină în librării și să ofere experiențe inedite clienților pentru a le da un motiv numai bun de a se reîntoarce în librării.

Eu am vizitat una dintre librăriile lor, pe cea din Slobozia, acum ceva timp și mi-a plăcut tare mult cum sunt organizate cărțile, atmosfera din librărie, iar selecția de cărți este cât se poate de diversificată. Iar unul dintre lucrurile faine este că veți găsi mereu oferte la diferite edituri ori promoții de care puteți profita.

Pe mine m-au bucurat tare mult minunățiile pe care ni le-au pregătit și vă invit cu drag să treceți pe la una dintre librăriile lor.

Până ajungeți în librării, să știți că dragii noștri de la Cartepedia pregătesc surprize – colecția Țineți minte trei cuvinte din care se vor primi cadouri la orice comandă, așa că vizitați-i și online 😀

39748093_923646877827185_5366625111673667584_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: