Numele altora, Cosmin Leucuța

Numele altora, Cosmin Leucuța

numele altora

Titlu: Numele altora

Autor: Cosmin Leucuța

An apariție: 2017

Categorie: proză scurtă

Editură: Casa de Pariuri Literare

Număr de pagini: 144

Rating: 4 stele


Numele altora este un volum de proză scurtă scris inteligent, într-o manieră actuală, intrigant și captivant, care aduce în prim-plan subiecte comune, realiste și cotidiene. Povestirile (în principiu) scurte vorbesc despre relațiile dintre oameni, prietenie, situații cu care ne confruntăm adesea, iubire, scriitorul aduăgând fiecăreaia realitatea cu care putem rezona.

Mi-a plăcut stilul, uneori ironic, alteori amuzant, dar inteligent cu care este scrisă fiecare povestire în parte. Autorul a reușit să mă introducă în cadrul fiecărei acțiuni, dovadă că m-am surprins izbuncnind în râs pe parcursul lecturii, trăind adesea fiecare acțiune alături de personaje, empatizând și cu bucuriile, dar și cu nemulțumirile lor.

E adevărat că nu toate povestirile au fost pe placul meu, însă ușoara legătura care se împletea între ele m-a convins că au potențial și că merită citite și savurate.

Numele altora este un volum de proză scurtă care mi-a plăcut îndeajuns încât să vă recomand să îl încercați și voi pentru că este una dintre dovezile că literatura română contemporană este vie, respiră și cu fiecare suflu ne recucerește.

AfterlightImage 11

Îi mulțumesc lui Cosmin pentru generozitate și pentru că mi-a dat ocazia să citesc acest volum și să-mi împărtășesc impresiile și cu voi!

Iar dacă v-am convins, vă invit să dați un click aici!

Până data viitoare, vă doresc lecturi plăcute!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: