Pe vecie și încă o zi de Monica Mihai

Am fost tare încântată când am primit cartea de la Monica. Eram curioasă de stilul ei de scriere și de cum mă va cuceri povestea. Pe vecie și încă o zi s-a dovedeit a fi o creație emoționantă care, cu siguranță va cuceri inimi.

IMG_9735.JPG

Descrierea cătrții Monicăi sună așa:


Refuzat şi dezamăgit, Jace este hotărât să îşi schimbe viaţa, să ajungă cineva cu adevărat important. Toate acestea doar pentru a o face pe Renee să regrete că l-a refuzat. După zece ani deja trecuţi, el se întoarce în oraşul de care fugise pentru atât de mult timp. Şi cu toate că ajunge în New Jersey cu un gând, destinul îl îndreaptă către o femeie ştearsă pe care o întâlneşte într-o cafenea.

Brooklyn nici că vede vreun băiat în al său viitor, în afara personajelor masculine din cărţile pe care le scrie. Se mulţumeşte cu viaţa ei decentă şi monotonă, până când un bărbat chipeş pe care l-a întâlnit într-o cafenea începe să-i dea lumea peste cap.

Un început de poveste obişnuit, cu un final de excepţie.


 

Știu că la început nu m-a prea prins, însă odată ce am trecut de primele pagini, acțiunea a devenit intrigantă și n-am putut să o las jos până nu i-am ajuns la sfârșit. Sfârșit ce m-a emoționat și îndurerat cumplit.

IMG_9763.JPG

Condeiul Monicăi este ușor și plăcut, iar stilul ei ste unul intrigant, lipsit de exprimări indecente.

Ce-mi mai place la această poveste este că nu e una clișeică, chiar dacă la început lasă impresia asta, totul se schimbă la final și ajungi să empatizezi cu personajele, să plângi și să râzi odată cu ele. Îmi place că a reușit să creeze această conexiune puternică între cititor și protagoniști.

N-am să vă dau multe detalii despre acțiunea în sine, ci am să vă spun doar că povestea lui Jace și Brooklyn este una cu un parcurs frumos, emoționant și plin de speranță.

Încă de când era adolescent, Jace s-a îndrăgostit de una dintre colegele lui, pe nume Renee, care nu era interesată de prezența lui, din păcate. După absolvire, Jace își promite că are să se întoarcă la Renee pentru a o face să-i pară rău de algerile făcute în tinerețe. Însă, în locul lui Renee de atunci, Jace descoperă o femeie pentru care nu mai simte nimic. Dar Jace o va întâlni pe Brooklyn, fata pe care el o ignora în liceu, iar drumurile lor se vor intersecta într-o emoționantă poveste de dragoste a cărui parcurs îl puteți descoperi doar citind rândurile Monicăi.

Pe vecie și înco o zi este o carte numai bună pentru zilele în care vă doriți o lectură aronioasă și dinamică.

În încheiere, o felicit pe Monica pentru această creație și sper tare mult să mai scrie și alte povești minunate!

Pe vecie și încă o zi a primit de la mine 4 stele pe goodreads și așteaptă să fie citită și de voi, dragilor!

 

Îi mulțumesc Monicăi pentru încredere, pentru cărticică și pentru povestea care mi-a topit sufletul!

Cartea o puteți cumpăra direct de la Monica aici.

 

 

 

 

 

Un gând despre „Pe vecie și încă o zi de Monica Mihai”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s