Cel mai mic sărut pomenit vreodată | Recenzie

Cel mai mic sărut pomenit vreodată | Recenzie

821650

Titlu: Cel mai mic sărut pomenit vreodată

Autor: Mathias Malzieu

An apariție: 2014

Categorie: literatură contemporană

Editură: Nemira

Număr de pagini: 120

Rating: 5 stele

 

 


Descriere

„Cataclism deghizat intr-un sarut-miniatura. Mai puternic decat o armata de iubiri la prima vedere. Cel mai mic sarut care s-a pomenit vreodata. Ciocnire luminoasa si apoi, mai nimic. Disparuta. Trecand dintr-o clipa in alta de la aparitie la disparitie. Ca si cum gura ei era un intrerupator magic care o putea face sa se volatilizeze.“
Mathias Malzieu

Cel mai mic sarut pomenit vreodata, un fel de continuare metaforica a irezistibilului roman Mecanica inimii, isi invita cititorul intr-o mare de melancolie. Acolo il asteapta adevaruri simple si bucurii de nebanuit.

 


 

Părerea mea

 

Cartea de față nu doar că este jovială, dar este ca o adiere de vând cald asupra sufletului de cititor. Este dovada că lecturi bune ies și din rânduri simple și cuvinte jucăușe. Doar că secretul acestei cărți este să-i descoperi intensitatea mesajului privind după povestea de dragoste drăguță și zglobie.

N-am știut nimic despre cartea de față, ci doar știam că cititorii pasionați sunt foarte încântați de opera lui Malzieu. Iar după ce am primit-o am fost surprinsă de cât de mult îmi plăcea vraja și atmosfera creată de autor.

tempImageForSave-1.JPG

Pe scurt personajul principal este în căutarea domniței căreia i-a furat în ajun un sărut și anume, cel mai mic sărut pomenit vreodată. Iar în paginile ce vă stau la dispoziție luam parte la încercările nenumărate și foarte inventive ale domnului de a o găsi pe domnița ce i-a furat inima. Bineînțeles că cei doi nu se găsesc atât de ușor, lucuruile luând des întorsături nepotrivite.

Dacă cei doi sunt cu adevărat sortiți să fie împreună sau dacă măcar ajung să se întâlnească cu adevărat vă voi lăsa pe voi să aflați.

Despre modul în care este scrisă pot spune doar că este o scriitură delicată și fluidă. E foarte frumos scrisă. Dacă pot spune așa, este scrisă cu grijă, rafinat.

tempImageForSave-2.JPG

Cel mai mic sărut pomenit vreodată este o carte despre iubire și despre căutarea neîncetată a ceva, ceva pe care nu știam că îl avem deja.

O lectură cu adevărat relaxantă de care m-am bucurat până la ultima pagină și pe care v-o recomad și vouă. Fie dacă sunteți iubitori sau nu de cărți joviale și drăgălașe sunt sigură că opera lui Malzieu o să vă rămână în suflet.

 

dragoste, rafinament, craetivitate

 


Mulțumiri

Această carte mi-a fost oferită pentru a-mi exprima părerea sinceră despre ea, de către prietenii de la Libris.ro, cărora le mulțumesc tare mult!

Cei de la Libris sunt disponibili pe site, pe Facebook, dar și pe Instagram.

Iar dacă v-am convins să citiți cartea, o puteți găsi chiar aici.

libris-ro

 

 

 

 

3 răspunsuri la “Cel mai mic sărut pomenit vreodată | Recenzie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: