Prințesa de hârtie | Recenzie

printesa-de-hartieTitlu: Prințesa de hârtie

Autor: Erin Watt

An apariție: 2017

Categorie: Romance, YA

Editură: Trei

Număr de pagini: 392

Rating: 4 stele

 

Despre autor

Erin Watt este pseudonimul cu care semnează două autoare de succes legate de o pasiune comună: aceea pentru cărțile bune și dependența de scris. De asemenea, pun mare preț pe creativitate și imaginație. Ce iubesc cel mai mult (în afară de familie și animăluțele lor de companie, desigur)? Să vină cu tot felul de idei amuzante și uneori trăsnite.
De ce se tem cel mai tare? Să nu se despartă.

 

Descriere

Primul volum din seria Familia Royal

#1 New York Times Bestseller

USA Today Bestseller

Bani. Excese. Secrete. Intra in lumea familiei Royal.

Ella Harper e o supravietuitoare – o optimista pragmatica.

Viata ei n-a fost usoara. S-a tot mutat din oras in oras impreuna cu mama sa, chinuindu-se sa faca rost de bani si sperand ca intr-o zi sa scape de saracie.

Dar mama ei a murit, iar Ella a ramas singura pe lume.

Acum il cunoaste pe Callum Royal, un om de afaceri multimilionar, si viata ei se schimba. Are parte de lux si de bogatie. Totusi, ceva ciudat se intampla in casa familiei Royal.

Cei cinci baieti ai lui Callum, toti irezistibili, ascund un secret.

Niciunul n-o vrea pe Ella in casa lor, mai ales Reed. Dar Ella se simte atrasa de el si va trebui sa lupte din toate puterile sa nu-i cada in plasa…

Daca vrea sa ramana la familia Royal, trebuie sa invete regulile jocului.

 

Părerea mea

Primul volum din seria Familia Royal nu este nici mai mult, nici mai puțin decât un roman de dragoste pentru adolescenții zilelor noastre, care pot descoperi atât evoluția protagonistei, Ella Harper, cât și evoluția faimoasei familii Royal în cele 392 de pagini ale primului volum.

Erin Watt ne vorbește despre Ella Harper, o supraviețuitoare – o optimistă pragmatică, care a trăit o viață deloc ușoară alături de mama ei bolnavă. Mereu pe drumuri, mutându-se din oraș în oraș, tânăra se chinuie să strânga bani pentru a supraviețui, sperând că la un moment dat va scăpa de sărăcie.

După ce mama ei moare, Ella îl cunoaște pe Callum Royal, care se prezintă ca fiind prietenul foarte bun al tatălui ei și care devine tutorele ei.

Pe tânără o va aștepta bogăție și lipsă de nimic, însă între Ella și cei 5 băieți ai lui Callum există o tenisune permanentă. Cu toate că este atrasă de Reed, unul dintre frații Royal, Ella luptă pentru a nu deveni prada iubirii.

Dar Ella nu este singura rănită, ci și băieții și-au pierdut mama, iar odată cu ea, liniștea familiei Royal s-a rispit, frații Royal fiind într-un conflict continuu cu tatăl lor, care acum se simte vinovat de tot ce a făcut și tot ce nu a reușit să facă la momentul potrivit.

Va putea tânăra protagonistă să țină frâu tuturor presiunilor, dar mai ales mrejelor iubirii?

Liniștea familiei Royal se va întoarece, iar odată cu ea, băieții își vor da seama cine este Ella cu adevărat.

 

Ceea ce mi-a plăcut în mod special la povestea Ellei este că nu a renunțat din a lupta pentru supraviețuire, chair dacă părea că furtuna nu se mai domolește, chair dacă oamenii din jur o judecau, ea știa că totul depinde numai și numai de ea.

A fost interesant să citesc despre viața personajelor și despre cum au reușit să facă lumină în viețile lor.

În mod surprinzător, primul volum al seriei m-a lăsat extrem de curioasă de ce vor face cei doi protagoniști, Ella și Reed, și de evoluția familiei Royal.

Cu toate că nu este un roman prea complicat, este incitant, ușor de digerat, plin de suspans și conflicte la tot pasul, plus un peu d’amour. 🙂

Un roman despre luptă, familie și dragoste. O lectură ușoară, perfectă pentru serile răcoroase alături de o cană caldă cu ceai și puțină muzică pe fundal. Ce spuneți? Cadrul perfect, nu? 🙂

Dacă sunteți iubitori de lecturi simple, dar captivante, ce mai așteptați? Prințesa de hârtie este la un click distanță de voi!

 

După cum am văzut, prietenii de la Editura Trei au publicat și al doilea volum al seriei Familia Royal, intitulat Prințul de hărtie și sunt tare curioasă de cum se va prezenta acest prinț 🙂

 

 

Mulțumiri

Acestă carte mi-a fost oferită pentru a-mi exprima părerea sinceră despre ea, de către dragii de la Cartepedia, niște oameni tare faini, cărora le mulțumesc tare mult pentru această ocazie, dar și pentru încredere.

Cartepedia este acum disponibilă și offline, așa că pentru a fi la curent cu noutățile, vă invit să-i urmăriți pe Facebook, pe Instagram pentru a vă delecta cu câteva recomandări și poze faine, iar dacă v-am convins să citiți cartea, vă invit pe site-ul lor.

index cartepedia

image1-1.jpeg

Vă mulțumesc pentru atenție, dragilor!

Ne recitim curând!

Love,

Iuliana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat de

Iuliana Cazan

Sunt o cititoare pasionată! Cărțile îmi inspiră viața

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s