Întoarcerea (Titanii- volumul 1) de Jennifer L. Armentrout

titanii-intoarcerea-vol1_1_fullsize
Titlu: Întoarcerea ( Titanii – volumul 1)

Autor: Jennifer L. Armentrout

An apariție: 2017

Categorie: ficțiune, fantasy

Edotură: Corint

Număr de pagini: 432

Prezentare:

A trecut un an de cand Seth a incheiat o intelegere cu zeii prin care isi punea viata in slujba lor. Acum, Apollo are o misiune pentru el: Seth trebuie sa protejeze o fata frumoasa si indrazneata, dar de care nu se poate atinge. Iar aceasta noua sarcina ar putea fi cea mai solicitanta provocare de care a avut vreodata Seth parte.

Josie habar nu are ce vrea de la ea acest tip nebun si sexy, dar odata cu sosirea lui, toata viata ei este data peste cap. Fie ca Josie incepe sa-si piarda mintile, fie ca o pandeste un cosmar nascut din antica mitologie.

Josie nu se poate decide care este cel mai mare pericol: un titan furios care cauta razbunare sau misteriosul Seth cel cu ochii aurii- si atractia intensa care mocneste intre ei…

“Suspans la maximum si tensiune sexuala de la prima la ultima pagina.”

 

Părerea mea:

Bun venit într-o lume fantastică! Veți fi întâmpinați de titani, puri, semipuri, zei, semizei și Apollyon – niște ființe fabuloase, minunate, extraordinare.

Lumea în care ne introduce autoarea este la început cât se poate de normlă. Josie, o tânără studentă, care a fost crescută de bunici, pleacă pentru a își clădi un viitor stabil. Dorește să devină psiholog. Însă, cu toate că mama ei a fost împotriva plecării ei, Josie, reușește să se integreze într-o lume nouă, reușind să lege o prietenie cu Erin, o tânără superbă, despre care crede că a aflat totul, dar în lumea liniștită a protagonistei, își face apariția Seth.

Seth este un Apollyon. După păcatele săvârșite în trecut, el are acum destinul în mâinile zeilor, iar Apollo are acum o misiune pentru el: Seth trebuie să protejeze o fată frumoasă, însă de care nu se poate atinge.

Când cei doi se întâlnesc, Seth simte că Josie are ceva special. Oare este și ea o ființă nemaiîntâlnită până acum? Dar tatăl ei? Să fie oare chiar unul dintre zeii pentru care Seth,acum, își limpezește greșelile făcute în trecut?

Tânăra noastră protagonistă pornește într-o călătorie călăuzită de Seth, odată cu noi, spre destinul ei. Josie află că Erin nu e tocmai cea mai umană prietenă pe care a avut-o, ci că părul ei fermecător se poate transforma într-o mulțime de șerpi sâsâitori, iar ochii ei frumoși nu pot avea doar pigmet de culoare, ci se pot preface în lacuri de întuneric.

Pe parcursul călătoriei, Seth și Josie vor lega o strânsă legătură de care vor fi dependenți. Dar ce se întâmplă dacă cei doi își înăbușă sentimentele unul față de celălalt, în adâncul sufletului, fiind prinși în capcana trecutului?

Seth reușește să o protejeze pe Josie de ființele rele care le dau pândă, însă de acum, Josie nu mai e doar o misiune pentru el.

Josie și Seth nu se vor lăsa ispitiți de greșelile lor din tecut, ci vor încerca să își clădească un viitor împreună.

Cei doi vor pleca într-o nouă călătorie, căci Josie știe acum cine este tatăl ei și ce este ea cu adevărat. Cu toate că pierderea bunicilor încă o mai doare, ea trebuie acum să învețe să își mânuiască  puterile.

Jennifer L. Armentrout nu m-a dezamăgit nici acum, relatând un minunat tărâm plin de necunoscut în care cei doi protagoniști își găsesc mântuirea. Să fie oare mâna fantasticului?

Dragilor, vă mărturisesc că acetst roman este preferatul meu din genul fantasy. Absolut minunat, cu aspectele reale, palpabile care se îmbină perfect cu cele din lumea fantastică.

Provocarea este să rabd până al doilea volum se va traduce. Însă, între timp, dragilor, puteți pune mâna pe ea. Merită, merită, merită! Lecturi plăcute, dragilor!

5  stele  din 5

 

Love,

Iuliana

 

Publicat de

Iuliana Cazan

Sunt o cititoare pasionată! Cărțile îmi inspiră viața

2 gânduri despre „Întoarcerea (Titanii- volumul 1) de Jennifer L. Armentrout”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s