„Absolut tot” – Nicola Yoon

Am tot adus aminte aici de această carte și între timp am reușit să o și recitesc.  Nicola Yoon are un mod destul de ușor de citit, implicându-ne cu delicatețe în acțiune.

„Absolut tot”  este povestea lui Maddy, protagonista cărții, care suferă de o boală rară, cunoscută și după „boala copilului din bula de plastic”, pe scurt, este alergică la lume. Maddy nu are voie să iasă din casă sau să ia contact cu persoane străine, motiv pentru care, singurii oameni pe care îi poate vedea în care și oase sunt mama ei și Carla, asistenta medicală care o îngrijește.

Din câte am observat eu, Maddy pare să aibă o relație specială cu Carla, care la rândul ei ține foarte mult la Maddy, văzând-o ca pe propria fiică. Mama lui Maddy este o femeie ușor severă, care tinde să fie posesivă cu fiica ei, de teamă să nu o piardă.

Viața liniștită a lui Maddy se cutremură când, la casa de alături vine o camionetă din care coboară el. Numele lui este Olly, are o soră, iar Maddy crede că nu are gusturi la vestimentație, atunci când îl vede îmbrăcat doar într-o singură culoare, negru.

Regulile stabilite cândva,  vor fi încălcate, inimile vor fi zdrobite, iubirea va năvăli în inimi fragede, iar eroina noastră, Maddy, își va înfrânge temerile tânjind să afle adevărul.

Maddy și Olly vor trăi aventura vieții lor luptând cu propriile frici în căutarea adevărului și al iubirii adevărate.

http-%2f%2fmashable-com%2fwp-content%2fgallery%2fbook-lovers%2f101-dalmations-books

Ce se întâmplă când singura persoană pe care ai considerat-o prieten îți ascunde lucruri?

 

I-am dat 5 steluțe pe GoodReads pentru că m-a emoționat cu adevărat. Cum am mai spus am recitit-o, în urma unui maraton, și fără doar și poate, mi-a plăcut la fel de mult ca prima dată. Sentimentul acele de reamintire și retrăire a emoțiilor este absolut minunat. Acest roman te va doborî  la pământ și te va înălța la cer făcându-te să plutești într-un nor de emoție.

Din câte am văzut, în câteva luni va apărea și filmul bazat pe această carte. Sunt super entuziasmată să văd personajele în carne și oase. Imediat cum voi viziona filmul voi discuta despre el într-un articol.

Everything_You_Need_To_Know_About_The_Everything_Everything_Movie.jpg

Screen+Shot+2016-09-07+at+8.32.17+PM.png

  • Am citit mai multe cărți decât tine. Nu contează câte ai citit. Eu am citit mai multe. Crede-mă. Am avut tot timpul din lume.

  • Poate îmi păstrez încă speranța că într-o zi, cândva, lucrurile se vor schimba.

  • Viața e grea, scumpo. Fiecare se descurcă cum poate.

Dragilor, cam atât pentru astăzi! Sper să ne recitim curând!

 

Iuliana

Publicat de

Iuliana Cazan

Sunt o cititoare pasionată! Cărțile îmi inspiră viața

Un gând despre „„Absolut tot” – Nicola Yoon”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s