Cărți și filme

Vă salut, dragilor! Ce mai faceți? Îmi cer iertare pentru lipsa mea destul de lungă! Am unele lucruri de rezolvat iar, bineînțeles, școala nu rămâne pe locul doi. Însă sper eu să mă revanșez față de voi cu un update al vieții mele de cititor.

Luna trecută am reușit să recitesc cartea Absolut tot. Vă pot spune că și pentru a doua oară mi-a plăcut la fel de mult ca prima data. Romanul nu își pierde din farmec, însă pe măsură ce mă afundam în lectură știam câte puțin din lucrurile ce aveau să se întâmple în paginile următoare, iar magia se risipește câte puțin. Revin cu o recenzie a cărții cât de curând timpul îmi va permite.

Am reușit să citesc noua apariție de la Editura Art și anume Fangirl. O carte de care eram foarte entuziasmată. Este un roman relaxant care vă va fascina prin farmecul originalității. Mie personal, mi-a plăcut pentru că a venit la momentul oportun. Chiar atunci când vrei să citești ceva, însă nu-ți dorești o carte prea enigmatică.

DSC_0117.JPG

Privind din perspectiva filmelor, am început să văd anime-ul Orange, pe care l-am și terminat astăzi. Sunt 13 episoade în total, fiecare ținând aproximativ 20 de minute, doar ultimul episod este mai lung, având 40 de minute. Este prima dată pentru mine când urmăresc asemenea desene, dacă le pot numi așa. Însă dragilor, nu vă sfiiți să încercați. Mie chiar mi-a plăcut. Fără frică la început de drum! 😉

8d0bb7529b15776cf45d17d698341ee7

Poposind tot pe meleagurile filmelor, am reușit să văd și popularul film Lala Land. Un musical foarte bine cântat – haha. Lăsând gluma să mai zăbovească pe portativ, pot spune cu mâna pe inima că inițial nu credeam că îmi va plăcea, însă cum se spune despre cărți : Nu judeca o carte după coperta! , aș putea reinterpreta acest citat, redactându-l astfel : Nu judeca un film după trailer! 

Vă spun doar că nu veți regreta dacă veți irosi nici mai mult, nici mai puțin de 2 ore, pe un film care merită văzut.

e29b0868bca6dfd6b9e65978ae37608e

Fără să vă plictisesc prea mult, vă doresc doar lecturi plăcute!!!

 

Love,

Iuliana.

 

Publicat de

Iuliana Cazan

Sunt o cititoare pasionată! Cărțile îmi inspiră viața

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s