– MUZICĂ Ș I CĂRȚI – How to make a reader happy…

muzica-si-carti-1

Seară bună, dragii mei cititori! Ce mai faceți voi? Ce mai citiți?

Eu, ei bine, am un strop de inspirație pe care vreau să-l împărtășesc cu voi.

Cum eu citesc cu căștile în urechi mai tot timpul, m-am gândit că aș putea întemeia o listă cu melodiile mele preferate dintr-o lună sau dintr-o săptămână, ori să vă arăt noile melodii pe care puteți citi.

Ca să nu mai stăm mult pe lângă portativ, haideți să ne luăm frumușel condeiul și să trecem la scrierea propriu-zisă a acestui articol.

Luna trecută am găsit o piesă pe care am tot ascultat-o de când am dat de ea. O găsiți aici . Am și citit pe ea câteva capitole din  Rămâi cu mine, o carte pe care chiar o ador…. După ce o termin revin cu detalii.

O melodie bună pe care vă puteți savura lectura este, bineînțeles, Spring waltz Dacă vă deranjează melodiile cu versuri, atunci când citiți, ei bine, se pare că am găsit elixirul. Pe acestă minunată melodie am citit Viața e ușoară nu-ți face griji , continuarea romanului Oamenii fericiți citesc și beau cafea. Două cărți minunate, cărora le iubesc rândurile.  Lumea pe care o edifică Agnes, este pură realitate. Modul în care îmbină realitatea cu ficțiunea este minunat și unic.

Dragilor, dacă nu aveți parte, însă, de o lectură atât de plăcută, și aveți de scris pentru școală/ liceu / facultate, vă puteți face treaba auzind pe fundal ceva liniștitor.

writer-waiting-for-ideas-inspiration-writing-animated-gif.gif

Pentru cei care pot citi cu pe fundal mai, hmmm, ceva mai profund, vă las aici o piesă de a lui Adele. O pisă care exprimă multe, și care vă va putea trimite mai precis în acțiunea cărții.

Iar petru cei care preferă doar liniștea, ei bine, câteva picături de ploaie sunt binevenite, așa-i? Sau vă puteți relaxa câteva minute într-o bibliotecă.

http-%2F%2Fmashable.com%2Fwp-content%2Fgallery%2Fbook-lovers%2Fharry-potter-large-book.gif

Acum că s-a scurs și picătura mea mică de inspirație, rămâne să sper că n-am dat greș în alegerea melodiilor. Sper că vă plac. Aștept păreri în comentarii.

Pe data viitoare, dragilor!

Love,

Iuliana.

Publicat de

Iuliana Cazan

Sunt o cititoare pasionată! Cărțile îmi inspiră viața

4 gânduri despre „– MUZICĂ Ș I CĂRȚI – How to make a reader happy…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s