”Ugly love” – Colleen Hoover

 

După cum ați mai observat, știți că eu sunt adepta a cărților bazate pe un subiect apropiat de realitate, care poate fi cat de cat palpabil, așa că nu cred că este o surpriză pentru voi că revin astăzi cu recenzia pentru Ugly love.

DSC_0044.JPG

Colleen Hoover  ne- o prezintă pe Tate Collins o tanără care spune ea, nu are timp pentru o relație cu presupus ,,el”, însă cand Miles Archer apare în fața apartamentului în care ea și fratele ei locuiau, viața ei ia o întorsătură severa.

Miles Archer este un tanăr cu un trecut  dureros . El și fratele lui Tate, Corbin Collins sunt prieteni buni și niște piolți devotați.

Miles si Tate, inițial nu sunt nici măcar amici, însă atracția dintre ei duce la o relație fără implicații . El nu caută iubire, iar ea nu are timp pentru așa ceva. Însă cand între cei doi sentimentele adevărate ies la iveală, inimile sunt invadate, promisiunile sunt încălcate, regulile sunt spulberate, iar iubirea devine urată.

Cei doi tineri pierd controlul așa zisei relații dintre ei, iar ce va urma puteți afla doar citind.

DSC_0038.JPG

Un roman de care m-am îndrăgostit, doar după ce i-am văzut coperta. De la primele pagini știam că o să-mi placă.

DSC_0051 (1).JPG

Colleen Hoover are un stil de scris relaxant, care te captiveaza de la prima pană la ultima frază . Cu toate că stilul autoarei nu este greoi și nu te pune pe ganduri prea mult, este special. Colleen reușește să înfiripe sentimente între cei doi protagoniști cand trecutul le vine de hac, iar viitorul le este în ceață.

O carte fără prea multe complicații, nu e nici prea dramatică, nici plictisitoare, nici clișeică. O poveste de dragoste perfectă, carete face să razi și să plangi în același timp.

*Din cate am văzut se pregătește o ecranizare a carții *

LOVE COLLEEN HOOVER!!

Dragilor, vă mai spun doar că iubesc cărțile de la Editura Epica atat de muuult! Am terminat de citit ieri ”Te doresc” și a fost atat de minunată. Sunt prea siropoasă, nu-i așa?

Această carte minunată o gasiți aici !

Love ,

Iuliana.

Publicat de

Iuliana Cazan

Sunt o cititoare pasionată! Cărțile îmi inspiră viața

6 gânduri despre „”Ugly love” – Colleen Hoover”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s